Cum Comand

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

Pașii pentru a cumpăra în webshop-ul nostru sunt următorii:

1. înregistrarea în sistem
2. folosirea catalogului de produse
3. folosirea coșului de produse
4. comandă
5. plată
6. transport
7. urmărirea comenzilor
8. reclamații (neconformitate produs sau livrare)

1. înregistrarea în sistem

Pentru a intra în sistemul nostru aveți nevoie de o înregistrare valabilă. Este necesară doar o singură înregistrare.

1.1.Înregistrarea

Pentru a va face un cont dați click pe butonul Înregistrare din partea dreapta a paginii. Urmați pașii din fereastra de logare.

Primul pas este completarea datelor necesare înregistrării.

Al doilea pas este activarea înregistrarii în sistem.

1.2.Logarea

După înregistrarea și activarea cu succes a contului dvs, vă puteți loga folosind numele de utilizator și parola aleasă de dvs.

1.3. Ați uitat parola?

În cazul în care ați uitat parola, dați click pe butonul Recuperează parola. Vi se cere din nou adresa de e-mail introdusă în sistem în momentul înregistrării. Veți primi un mesaj atuomat cu datele solicitate.

1.4. Modificarea datelor mele

În cazul în care intervin schimbări în datele folosite la înregistrare, este necesară schimbarea acestora în sistemul nostru. După înregistrarea în sistem, accesând butonul Modificare date puteți schimba datele dvs.

1.5. Iesirea din sistem

Din motive de siguranta se recomanda dupa efectuarea cumparaturilor sa iesiti din contul dvs, mai ales daca calculatorul este folosit si de alta persoana.

2. Folosirea catalogului de produse

Produsele va sunt prezentate cu ajutorul unui catalog online. Produsele sunt prezentate intr-o ordine logica, impartite in mai multe grupe.

2.1.Preturile afisate

Preturile afisate sunt preturi brute, care contin TVA-ul, insa nu contin si pretul transportului. Transportul va fi afisat la sfarsit, in urma totalizarii cosului de cumparaturi. In cazul articolelor cu LED sau microbec se va calcula valoarea timbrului de mediu (0,75 lei pentru fiecare articol) fara TVA. Acesta va apare ca pozitie separata pe factura fiscala.s

3.Folosirea coșului de produse

Coșul de produse va ajuta la efectuarea cumparaturilor dvs. Aici puteți pune produsele pe care doriti sa le cumpărați, sau in cazul in care vă razgandiți le puteți scoate dn coș. Conținutul coșului de produse se poate vedea in permanenta in partea dreaptă a paginii.

Produsele pot fi puse in coș prin apasarea butonului In coș din dreptul produsului respectiv. Cantitatea produselor poate fi marita/scazută prin apasarea butonului "+ " respectiv "-". Produsul poate fi șters din coș prin apasarea butonului "x".

4.Comanda

Dupa punerea produselor in coș, le puteți achiziționa prin apasarea butonului Cumpara. Comandarea produselor presupune urmatorii pasi:
- pasul 1: Verificare datelor personale, alegerea modalitații de plată
- pasul 2: Totalizarea produselor din coș, folosirea punctelor de credit
- pasul 3: Totalizare finala, confirmare
- pasul 4: Confirmare, plata online

pasul 5: Plata Online

4.1.Verificare datelor personale, alegerea modalitatii de plată

Sistemul vă oferă ca si prim pas verificarea datelor personale.Acest pas este necesar deoarece din momentul inregistrarii puteau sa intervină schimbari. Va rugăm sa verificați datele si in caz de nevoie sa le modificați.

Următorul pas este alegerea modalitații de plată.

Puteți alege una din cele doua modalitați:
- ramburs, la primirea coletului
- online, prin transfer bancar sau cu ajutorul cardului. In cazul in care optati pentru plata prin virament bancar este necesar sa luati legatura cu personalul magazinelor pentru a solicita o factura proforma pe baza caruia se va putea efectua viramentul.

4.2.Totalizarea produselor din coș, folosirea punctelor de credit

Urmatorul pas este totalizarea produselor din coșul de produse. Aici apare si valoarea bruta a transportului. Din valoarea totală de plată incă nu sunt scazute valoarea punctelor de credit. In continuare puteți opta pentru utilizarea acestora sau nu, după cum urmeaza:
Sistemul calculează automat nr total de puncte pe care il puteți folosi. Această suma apare si in lei si in puncte de credit: Plătibil maxim din puncte
In rândul următor apare nr exact de puncte pe care il puteti folosi. Daca aveți atâtea puncte in cont ca si maximul de puncte ce pot folosi (maxim 50% din valoarea comenzii) atunci acesta corespunde cu suma de mai sus. Daca aveți mai puține puncte decât maximul care se pot folosi, sistemul vă calculează toate punctele pe care le aveți in cont.
Prin acordul dvs aceste puncte se scad din valoarea comenzii si din contul dvs.

4.3.Totalizare finală, confirmare

Ca si ultim pas sistemul afișează din nou toate datele comenzii pentru verificare:
- datele dvs
- produsele din coș
- valoarea brută a produselor
- valoarea transportului
- valoarea brută a comenzii (produse+transport)
- valoarea utilizată a punctelor credit in lei si puncte
- valoara finală a comenzii (miscarea punctele de credit)

Daca dvs nu ati cerut utilizarea punctelor de credit, atunci valoarea de plata va fi aceasi cu valoarea bruta a comenzii, in caz contrat valoarea de plata va fi mai mica decat valoarea bruta a comenzii.

4.4.Confirmare, plata online

Dupa confirmarea comenzii, se va deschide o fereastra prin care sunteti anuntat de faptul ca comanda dvs a fost facuta cu succes. In cazul in care ati optat pentru plata rambrus a produselor, cumpararea online a luat sfarsit pentru dvs, veti fi anuntat si printr-un email.

In cazul in care ati optat pentru plata online, in fereastra de confimrare va aparea un buton Plata online, prin apasarea careia puteti incepe plata online.

5.Plata

Dvs puteti opta intre trei modalitati de plata:
- ramburs, la primirea coletului
- plata Online
- OP be baza facturii proforme