Termeni si Conditii

Nota juridica

Pagină de WEB disponibilă prin portalul http//www.pontaqua.ro (în continuare site) este găzduită și întreținută de către PONTAQUA PISCINE SRL (sediul: Oradea, str. Nufarului nr. 11, bl. D138, județul Bihor) Datele de contact ale operatorului sunt accesibile din orice pagină a site-ului, în meniul "Contact"


Informațiile de pe pagină Web

Exactitatea și completitudinea informațiilor raportate de către operator

Operatorul face tot posibilul să se asigure că toate informațiile postate pe site să fie complete, exacte, și reale în momentul publicării lor. Cu toate acestea operatorul nu răspunde pentru conținutul informațiilor publicate pe site, mai ales pentru:
- realitatea lor,
- exactitatea lor
- completitudinea lor.

Operatorul scoate în evidență faptul că, pe baza celor de mai sus, descrierea produselor și a serviciilor prezentate pe pagină web nu pot fi considerate o prezentare completă a informaţiilor. În plus, operatorul nu poate garanta că informaţiile furnizate aici constituie o descriere completă sau parţială a activității și serviciilor companiei. Datele şi informaţiile publicate pe site de către operator nu pot fi considerate sfaturi ale companiei de a utiliza anumite produse și servicii, operatorul nu își asumă răspunderea pentru comportamentul clientului. În orice caz, operatorul propune să vă asiguraţi că produsele și serviciile lor sunt adecvate necesităților dvs.


Dreptul operatorului de a modifica informațiile publicate

Operatorul îşi rezervă dreptul de a face modificări în orice moment, fără o notificare prealabilă, sau de a elimina parțial sau complet unele informații.

Operatorul îşi rezervă de asemenea dreptul de a modifica preţurile produselor şi serviciilor sale şi de a elimina parțial sau complet unele dintre acestea.


Informațiile care nu sunt publicate de către operator

Este posibil ca site-ul web să fie modificat în mod independent de voinţa operatorului, sau să apară conţinuturi nedorite. Operatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru astfel de schimbări sau afișări. Dacă apar astfel de probleme vor fi eliminate în cel mai scurt timp.


Drepturile de autor

Este interzisă utilizarea, reproducerea, transferarea, distribuirea, adaptarea sau stocarea conținutului site-ului fără permisiunea prealabilă în scris a operatorului. Operatorii aprobă însă folosirea şi stocarea pe calculatorul propriu, pentru uz personal aceste date.


Protecţia datelor cu caracter personal

Vizitatorul site-ului este informat că prin utilizarea site-ului și conținutului acestuia este considerat client, chiar și în cazul în care nu este un cumpărător efectiv al produselor operatorului. Operatorul aduce la cunoștință clienților că pe site există mai multe locuri unde sunt colectate date cu caracter personal, în cazul eventualelor comenzi . La accesarea acestor aplicații este necesară predarea unor date cu caracter personal. Operatorul informează clienţii cu privire la faptul că site-ul culege date din mai multe locuri, la comandarea sau utilizarea unor servicii este necesară o așa numită "înregistrare", în unele cazuri fiind necesară predarea unor informații cu caracter personal. Operatorul, poate utiliza datele doar pentru onorarea comenzilor efectuate de client, pentru activităţile sale de marketing, studiu de piață şi informarea clienților. Datele personale nu pot fi transmise către terțe persoane fără permisiunea persoanei în cauză. Persona în cauză, conform legislației, poate cere prin serviciul clienți, modificarea sau ştergerea datelor sale personale. Operatorul ia toate măsurile necesare pentru a proteja datele cu caracter personal al clienţilor. Datele personale ale clienţilor sunt accesate doar de personalul autorizat în procesul de vânzare.


Înregistrare:

Pentru a vă înscrie la serviciul Newsletter al operatorului, este necesară completarea formularului de înregistrare. Prin procesul de înregistrare, operatorul poate solicita datele de contact ale clientului. Aceste date sunt folosite pentru trimiterea buletinelor informative.


Cerere de ofertă:

Operatorul oferă posibilitatea de a cere oferte online - clientul poate să obţină o cotaţie adaptată nevoilor sale. Prin procesul de ofertare online, operatorul solicită datele de contact, pentru clarificarea eventualelor întrebări apărute.


Link-uri:

Site-ul poate conţine link-uri către alte site-uri. Operatorul acestui site nu este responsabil pentru confidenţialitatea, sau conţinutul publicat în aceaste pagini Web. Operatorul nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru confidenţialitatea şi conţinutul, care se referă la aceste site-uri.


Limitarea răspunderii

Clienţii utilizează pagina Web pe propria răspundere. Având în vedere serviciul Web gratuit și posibilitatea de informare uşoară, operatorul nu îşi asumă răspunderea pentru integritatea fizică sau daune de sănătate, daune intenţionate sau din neglijenţă gravă, cauzată de utilizarea acestui site, exclude orice fel de compensaţie pentru daunele suferite, pretenţie sau litigii.

Operatorul nu garantează că accesul la acest site va fi continuu sau lipsit de erori. Pentru daune cauzate de către site-ul impropriu pentru utilizare, sau funcţionarea lui incorectă, ambiguă, operatorul nu îşi asumă răspunderea


Litigii

Termenii de mai sus şi condiţiile de utilizare sunt reglementate dispoziţiilor legale în vigoare. Litigiile - în care părţile nu pot conveni asupra problemei într-un mod paşnic, sunt înaintate în judecată.